Jacuzzi reparatie en Spa service

Jacuzzi reparatie en Spa service

U ontdekt dat uw jacuzzi kapot is. Er is lekkage of er werken onderdelen niet meer naar behoren? Onze service monteur staat voor u klaar.

Onze monteur is specialist en heeft jarenlange ervaring in service en onderhoud van jacuzzi’s en spa’s. Het servicegebied is heel Nederland. Om kosten te besparen geeft de monteur de data aan wanneer hij bij u in de buurt is. Is het een ernstige storing of defect? Dan kunnen we tegen meerprijs snel langskomen.

Direct een jacuzzi monteur nodig?

Ultrabad is gevestigd in Urk. Heeft u bijvoorbeeld een kapotte pomp, dan zal de monteur zoveel mogelijk foto’s en gegevens van u vragen. Heeft u ook nog handleidingen en instructieboekjes? Pak die erbij voordat u contact opneemt. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk onderdelen meenemen in de service bus. Vaak is de storing dan al bij het eerste bezoek verholpen.

Onderdelen van jacuzzi of spa laten vervangen

Bij oudere jacuzzi’s kan het zijn dat de onderdelen niet makkelijk meer te verkrijgen zijn. We zullen dan met universele onderdelen werken. Of de complete pomp, display of computer vervangen. Maar dat overleggen we in elk geval met u. Aangezien Ultrabad onafhankelijk is kunnen we u eerlijk en betrouwbaar advies geven. In sommige gevallen heeft het bijvoorbeeld geen zin om onderdelen te vervangen.

Onderhoud en controle

Onze monteur heeft meer dan vijf jaar ervaring. Vaak merkt hij dat er contact wordt opgenomen zodra de zon gaan schijnen. Mocht er een defect zijn, dan is dat extra lastig. Voor de kwaliteit van uw jacuzzi of spa is het daarom belangrijk af en toe te controleren of alles nog werkt. In het geval van reparatie van uw spa is het dan makkelijker om op tijd contact op te nemen. Spa onderdelen moeten soms bij een leverancier besteld worden. Dit kan tijd kosten, terwijl u snel wilt genieten.

Vrijblijvend advies of offerte

Neem contact op voor advies of een offerte. In de meeste gevallen is contact per mail het makkelijkst. Stuur de informatie zo volledig mogelijk. Met bijvoorbeeld foto’s en serienummers. Onze service monteur zal u daarbij helpen via service@ultrabath.nl