Over ons

Over ons

Ultrabad bestaat uit een team van zeven tegelzetters. Het bedrijf is in het jaar 2002 begonnen als Van Dokkum Tegelwerken door Sjon van Dokkum. In 2010 is Cornelis Visser als mede-eigenaar in het bedrijf gestapt en is VOF Ultrabad opgericht.

Van Dokkum Tegelwerken

Sjon heeft na de Lagere Technische School een opleiding tot timmerman gevolgd bij de Rolbij in Lelystad. Om daarna de opleiding tot tegelzetter af te ronden. In 1998 begon hij als BBL leerling timmerman bij ABC Arkenbouw te Urk. Toen het werk daar stopte besloot Sjon een eigen bedrijf te starten. Het bedrijf Van Dokkum Tegelwerken was ontstaan.

Van Dokkum Tegelwerken bleef bestaan uit één persoon waarbij personeel soms ingehuurd werd bij grote klussen. Toen de crisis in de bouw uitbrak rond 2010 werd het werk minder. Sjon werkte daarbij deels door badkamers in te bouwen voor Stobastone. Eigen baas zijn bleef toch trekken. En dat Sjon er capabel voor is bleek vrij snel.

De start van Ultrabad

2012 werd gestart met Ultrabad. Dat deed hij samen met Cornelis Visser. De keuze was logisch omdat ze als sinds 2010 samenwerkten.

Een team met zeven tegelzetters

Cornelis staat bekend als een rustige man die het overzicht kan houden op projecten. Ook houdt hij het overzicht over de badkamer renovaties. De kwaliteiten van Sjon zoals die door collega’s worden beschreven zijn: geduld, sociaal, leergierig en organiseren. Dat is dan ook wat hij het liefst doet. Uit liefde voor het vak bezig zijn met het organiseren van tegelwerken. En daarbij tegelt hij zelf het liefst met de mannen mee.

Ons Team

Zeven tegelzetters, timmermannen en loodgieters

Sjon van DokkumDirectie

Sjon van Dokkum is oprichter en directeur van Ultrabad

Ultrabad: 1 aanspreekpunt

Het team van Ultrabad is uitgerust om de complete klus aan te pakken. U heeft aanspreekpunt voor de complete klus. Dat doen we voor bedrijven en particulieren.
Contact