Polyester zwembad

Polyester zwembad

Polyester inbouw zwembad

Denkt u erover om een polyester zwembad te laten plaatsen. We laten graag zien aan de hand van een voorbeeld waar u op moet letten. Dit is een van de recente projecten van Ultrabath.

Klant

Een familie uit Flevoland. De gegevens kunnen ter referentie opgevraagd worden.

Buitenzwembad

Dit buitenzwembad is 9 x 4 meter.

Wat is het verschil tussen een vinylester en polyester zwembad?

Misschien komt u de term vinylester tegen op internet. Dit is een coating die aangebracht wordt bovenop de polyester ondergrond.

Voordelen van een vinylester of Polyester zwembad

  • De inbouwtrap is voorzien van een anti-slip laag
  • Snelle bouwtijd bij een zwembad uit voorraad
  • Het zwembad is onderhoudsvriendelijk

Prefab zwembad

Polyester zwembad zijn vaak prefab. Deze zijn gemaakt uit één stuk. De zwembad bak wordt vaak in een standaard maat geleverd. Er is ook mogelijkheid tot maatwerk, maar het kan zijn dat u dan langer moet wachten op het zwembad.

Romaanse trap

De trap bij dit project is een zogenaamde romaanse trap. Dat heeft met name te maken met de vorm. Deze is stijlvol en stelt je in staat geleidelijk het water in te gaan. Daarnaast is het direct een soort zitgedeelte waar kinderen onder begeleiding kunnen spelen.
Bij een inbouw zwembad van polyester kan over het type trap bij aankoop worden beslist. De ruimte die de trap inneemt weegt daarbij vaak zwaar mee.

Inbouw zwembad afdekking

Het roldek is mooi weggewerkt in het zwembad. Deze is met een druk op de knop te activeren. Het zeil is mooi weggewerkt onder de randstenen en nagenoeg onzichtbaar.

Poolhouse

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met AB tuinstijl.

Kosten

De kosten van een polyester bad varieert sterk. De zwembaden worden op grotere schaal geproduceerd en kunnen dus voordeliger zijn. Dat is direct het grote voordeel en daardoor de meest verkochte soort.
De kosten variÎren sterk omdat ook rekening gehouden moet worden met de ondergrond en dus de fundering onder het bad. Verder is het ook afhankelijk van de inbouwdelen die gewenst zijn.
Ultrabath levert zelf geen zwembaden, en kan daarom onafhankelijk met u meedenken om het zwembad te kiezen dat het best past.

Totaalrealisatie

Ultrabath heeft de plaatsing van dit zwembad volledig begeleidt.

Vragen of vrijblijvende offerte?

Heeft een vraag of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Wij helpen u graag verder. Bel vrijblijvend naar 0527 74 58 29 of mail naar info@ultrabath.customyou.nl