Spa op maat

Spa op maat

Privé Spa mini zwembad – Luxe whirlpool

De Spa Mini Zwembad is uniek in Nederland. Het is een luxe whirlpool die op maat gebouwd wordt. Doordat gewerkt wordt met bouwblokken is dit type Spa zeer ruimtebesparend.

U kunt kiezen of dit type spa voor u interessant is. Als voorbeeld hebben we dit project uitgewerkt. Daarbij is een vrij gedetailleerde beschrijving geplaatst. Op die manier kunt u een goede overweging maken voor uw eigen woning.

Afmeting Spa / whirlpool

Dit mini zwembad heeft een afmeting van 2.75 x 2 meter. Deze is geplaatst in een overkapping van 7 x 3 meter. Maar kan dus ook uitstekend in een poolhouse gebouwd worden.

Er kunnen maximaal vier personen plaats nemen in het warme water.

Fundering

In eerste instantie is de overkapping geplaatst op een betonnen fundering. Toen het spa geplaatst werd was dit dus al voorbereid.

Plaatsing van dit type whirlpool in de tuin

Het mini zwembad is ook uitstekend te plaatsen in de tuin. Houdt daarbij wel rekening dat er mogelijk ook een fundering geplaatst moet worden.

Isotone blokken mini zwembad

We noemen het een mini zwembad omdat dit type Spa als een zwembad gebouwd wordt. De wanden worden met polystyreen bouwblokken geplaatst. Daarna worden de blokken volgestort met beton. De blokken hebben een hoge isolatiewaarde wat zorgt voor energiebesparing. Met deze methode heeft u dus een bouwkundige whirlpool.

Aan de binnenkant wordt een folie gelast. Deze is in zeer veel kleuren beschikbaar.

Roldeck

Bij dit type spa is een mini roldeck geplaatst om warmte en dus energie te besparen. Daarnaast zorgt het drijfvermogen voor veiligheid voor de kinderen.

Inbouwdelen

Deze whirlpool kan beschouwd worden als een zwembad. En daarom zijn er alle soorten inbouwdelen beschikbaar. In dit geval is gekozen voor een volledige zwembad installatie voor het zuiveren van het water.

Daarom is geplaatst:
1 x Skimmer
1 x Bodemput
2 x Inlaatfitting
2 x RGB lamp

Installatie

Voor de zuivering van het water is een volledige installatie gebouwd in de naastgelegen schuur. De temperatuur en filtering wordt volledig automatisch aangestuurd via een warmtewisselaar. Deze is aangesloten op de cv ketel. Het water wordt gezuiverd middels een zandfilter en natrium chloride houdt het water schoon.

Prijs van dit type spa

De prijs is sterk afhankelijk van uw wens. U begrijpt dat het niet vergelijkbaar is met een kunststof variant, laat staan een opblaasbare spa.

Voordelen van een Spa mini zwembad

  • Ruimtebesparend t.o.v. een whirlpool of hot tub
  • Thermen beleving in de privé situatie van uw woning
  • Ontspan lichaam en geest in deze luxe whirlpool
  • De bouwblokken hebben hoge isolatiewaarde en dus bespaard u energie
  • Volledig op maat
  • Veel duurzamer dan een plastic whirlpool
  • Zeer stevig, en dus plezier voor het hele gezin

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een luxe privé spa of wilt u een luxere variant van een whirlpoolkopen? Dan informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bel naar 0527 74 58 29 of stuur een e-mail naar info@ultrabath.customyou.nl