Zwembad laten aanleggen in de tuin?

Zwembad laten aanleggen in de tuin?

Ultrabad werkt dagelijks aan de bouw van zwembaden. Dat kan in een tuin van een particulier, maar ook bouwen we zwembaden voor bedrijven. De tegelzetters zijn maandelijks te vinden in Thermen door heel Nederland.

Buitenzwembad aan laten leggen?

Denkt u er over om een eigen zwembad te laten plaatsen in de tuin? Doordat Ultrabad veel verschillende soorten zwembaden plaatst, is er veel ervaring en kunnen we uitgebreid advies geven. Ultrabad is zelf geen leverancier van zwembaden en heeft geen showroom. Daardoor kunnen we wel onafhankelijk met u meedenken.

Composiet, rvs, bouwkundig of polyester zwembad?

De keus tussen de verschillende soorten heeft vaak met prijs te maken. Het is daarom lastig om vooraf advies te geven welk type zwembad het best bij u past. Het is immers afhankelijk van de grootte van uw budget. Maar ook de tuin en ondergrond spelen een hele grote rol. Denk bijvoorbeeld aan de fundering van een betonnen zwembad.

Hoe lang duurt het aanleggen van een zwembad?

Een zwembad bouwen kan redelijk snel gerealiseerd worden. Mits het helemaal duidelijk is welk type zwembad past. Daarnaast moet u rekening houden dat bijvoorbeeld een bouwkundig, betonnen zwembad goed moet drogen voordat de tegels aangebracht kunnen worden. Dit is zeer belangrijk voor de hechting van de tegels. Bij de keus voor een rvs of polyester zwembad geldt dat deze sneller geplaatst kunnen worden.

Snel en vakkundig aangelegd

Op de projectpagina laten we graag recente projecten zien. De monteurs zijn goed opgeleid en vakkundig op veel verschillende gebieden. Het plaatsen van de tegels, elektrotechnische installatie, het plaatsen van een rolldeck etc. Al deze specialismen komen bij elkaar in het team van Ultrabad. Voor advies betreft fundering werken we samen met bouwkundige bureaus en adviseurs.

Zorgeloos genieten van uw zwembad

Ultrabad is gespecialiseerd in de techniek achter het zwembad. Systemen die het water schoon houden worden zoveel mogelijk buiten het zicht weggewerkt in aparte ruimtes. Voor het opwarmen van het zwembad zijn er mogelijkheden om energie te besparen. Bijvoorbeeld door een rolldeck dat zonnewarmte gebruikt om het zwembadwater op te warmen. Goed voor u en voor het milieu. Een terugkerend is het onderhoud. Dit kunt u zelf doen of uitbesteden. Maar ook hierin kunnen we adviseren, voordat u besluit het zwembad aan te laten leggen.

Advies of vrijblijvende offerte?

Ultrabad denkt graag met u mee voor de aanleg van een zwembad in uw tuin. Zodat u snel kunt genieten van zorgeloos zwemplezier. Neem vrijblijvend contact op via +31 527 74 58 29 of via info@ultrabath.customyou.nl