Zwembad laten bouwen in tuin – Project in NOP

Zwembad laten bouwen in tuin – Project in NOP

We nemen u graag mee naar dit project in de Noordoostpolder, Flevoland. In de tuin is een zwembad, jacuzzi en buitendouche gemaakt door het team van Ultrabad.

In dit geval koos de familie om een bouwkundig zwembad te laten plaatsen. Daarom nemen we u graag mee in het proces en de werkwijze.

Betonnen bak zwembad en werkwijze

De betonnen bak is gestort door de betonstorter. Ook de trap is door die partij gemaakt. Op de wand is een waterdichte stuc aangebracht. Om het beton verder te beschermen en een mooie kleur te geven is gewerkt met een witte chloorrubberverf.

Tegels leggen in terras rond zwembad

Gekozen is voor de antraciet anti slip tegels die speciaal geschikt zijn voor dit soort zwembaden in de tuin.

Om het terras zal nog een mooie omheining worden geplaatst.

Zwembad afdekking met Solar Systeem

Om het zwembad in de winter af te dekken is er een strak rolldeck geplaatst. Bij het indraaien verdwijnt deze afdekking compleet onder de composiet terras tegels en is daarmee nauwelijks zichtbaar. Zelfs niet vanuit het zwembad.

Een gedeelte voor het roldeck is zo gemaakt dat het afval in het water goed afgevoerd wordt.

Roldeck Solar Lamellen

Bijzonder is het automatisch verwarmingssysteem dat verwerkt is in de lamellen. De zon verwarmt het water middels de lamellen, wat ook energiebesparing met zich meebrengt.

Montage buitendouche

Na een duik in het zwembad is het lekker om je af te spoelen. Of nadat je in de jacuzzi gezeten hebt is het fijn om af te sluiten onder een heerlijke regendouche. Daarvoor is een douchekop gemonteerd. Het gebruik is heel eenvoudig gemaakt. Slechts een knop zorgt ervoor dat je de douche aan of uitzet. De temperatuur is aangenaam en constant achtendertig graden.

Drain onder de douche

Mooi is in dit geval de strakke afwerking van de drain in de vloer. Hiermee loopt het water weg en is de afvoer nauwelijks zichtbaar.

Plaatsen jacuzzi

Deze klant vond het fijn om zoveel mogelijk door een partij te laten aanleggen. Ook bij de keus en bestelling van een jacuzzi wilde deze klant geadviseerd worden. Ultrabad heeft daarom verschillende opties aangeboden. Er is samen een keus gemaakt waarbij Ultrabad de jucuzzi heeft bestelt en geleverd.

Op de foto is de nis te zien waarin het geluidssysteem geplaatst wordt. Tijdens het bubbelen genieten van rustgevende muziek. Klinkt goed toch.

Technische installatie voor het zwembad

Ultrabad heeft hele installatie gemaakt:

– Chloorwaarde en ph waarde worden automatisch beheerd
– Plaatsing automatisch roldeck. Deze is vanaf display of afstandsbediening te bedienen
– Klant kan altijd genieten van schoon zwemwater
– Super onderhoudsvriendelijk
– Automatisch bijvulsysteem met niveauregelaar. Daarmee blijft het niveau van het zwemwater in zwembad altijd gelijk
– De gehele installatie is in garage gemaakt. Het is daarmee goed te onderhouden en makkelijk toegankelijk

Vrijblijvende offerte

Op zoek naar een eigen zwembad? Ultrabad heeft jarenlange ervaring met het bouwen van zwembaden en het onderhoud daarvan. Wij kunnen adviseren welk zwembad geschikt is. Want een zwembad bouwen is iedere keer verschillend. Advies op maat is dan belangrijk. Neem vrijblijvend contact op en we adviseren u graag.

UltrabadNL

Geef een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.